26 Eylül 2012 Çarşamba

HER KADINA BİR GEY


Günümüzde her kadına bir  gey  (İng. ‘‘gay’’) kampanyası moda oldu. Yani; bir kadının destekçisi, arkadaşı, tanıdığı en az bir gey olmalı… Olmazsa, düzene uyum sağlanamaz.

Peki geylerin tipolojik özellikleri nelerdir? Karşıdan gördüğünüzde ya da bir yerde rastladığınızda birinin gey olup olmadığını nasıl anlarsınız? Kırıtmasından, ayol ve canım ifadeleriyle konuşmasından filan diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.  Gelin şu adamların ipliklerini pazara çıkaralım:


1) Kalın ve seksi dudaklar:

Artık, kadınlara ait bu vasıflar tarihe karıştı. Hortum misali içine bir şeyler çekmeye hazır o ateşli dudaklar, geylerin beş metre öteden tanınmasına neden oluyor. Hatta, gözlerle birlikte hemen dudaklar dikkat çekiyor. Tabii, bu demek değildir ki her köfte dudaklı geydir. Fakat, genele yaydığınızda bu isabet pek şaşmıyor. Gözlerinizi alamayacağınız bir seksapele kapılıp gidiyorsunuz. Yazık ki, onun da sizin gibi bir erkeğe tutulabileceğini bile bile…

2) Yarı çıplak fotoğraflar:

Türk erkekleri ancak yatakta soyunabilecek denli namuslu(!) olabildikleri için, dışarıda fotoğraf çekildiklerinde yahut arkadaşlık sitelerine profil fotoğrafı koyduklarında hep giyinik poz vermeyi tercih ediyorlar. Oysa, bir geyin belden üstünün çıplak olduğu fotoğrafları rahatlıkla görebiliyorsunuz. Bunun diğer sebeplerinden biri vücutlarının fena olmaması ki, kıllı ve göbekli bir erkektense böylesi bir görüntü biz kadınlar için bile hoş… Her ne kadar, yiyemesek de (meyvesini)!..

3) En az bir, en fazla üç kız arkadaşla yan yana çekilmiş fotoğraflar:

Bir geyin dayanışma içine girdiği temel güruh kadınlardan, kız arkadaşlardan, annelerden oluşur. Bu yüzden, kendisini en az bir en fazla üç  (parti ortamlarında bu sayı artabilir) kız arkadaşıyla dip dibe görebilmeniz mümkündür. Ya gey kafasını kızın omzuna ya da kız kafasını geyin omzuna koymuştur. Üstelik, ortamda neşenin hakim olduğu da bellidir. Çünkü, genelde renkli ve canlı fotoğraflardır bunlar.

4) Bakımlılık hali ve dikkat çeken bir enerji: 

Geylerin pek çoğu en az kadınlar kadar alışverişe düşkündür. Onlar rahat giyinseler dahi, hep göz alıcı bir yanları bulunur. Kimi zaman şık bir gömlek, kimi zaman kaşe siyah bir palto, kimi zaman hardal rengi bir pantolon, kimi zaman bir güneş gözlüğü… Dedik ya, kalın dudaklı olur çoğu diye; buna istinaden, bakımları da onlara ayrı bir hava katar. Birçok kadının dibinin düştüğü bu adamlar ne yazık ki başka adamlarla fingirdeşip, uyurlar. Üzgünüz!..

5) Muhalif tavırlar:

Geylerin duygusal zekaları yüksektir. Bu yüzden, hazırcevap oldukları gibi pek çok şeye de muhalif pozisyondadırlar. Zor beğenirler, akıllarına gelen ilk şeyi pat diye söylerler, el kol hareketleri seridir, cinselliği espriyle karışık çekinmeden konuşurlar. Özellikle, son özellik cinselliğin baskı ve şantaj aracı olduğu bir toplumda kadınlar tarafından pek beğenilir. Çünkü; geylerle her türlü fanteziyi, birlikteliği konuşmak cinsi latif denilen bu grubu rahatlatır. Kendilerini onların yanlarında sevgililerine ya da diğer erkeklere nazaran daha iyi ifade ederler.


6) ‘‘Dizimag’’ adlı siteden dizi takip etmek… Vampirlere, cadılara ve parapsikolojik olaylara olan ilgi: 

Geylerin birçoğu özellikle Amerikan patentli dizileri takip ederler. Vampirler, cadılar, kurt adamlar, hayaletler ilgi alanlarına girer. Kimileri bilimkurguya da ilgi duyarlar. Hayal ve ifade güçleri kuvvetlidir. Şiir, sanat, moda, tasarım, reklamcılık gibi alanlara kolay nüfuz ederler. Kimi zaman bu sebeple gerçeklikle bağları bile kopabilir. Toplumun genel ahlak kurallarıyla, riyakar ahlak anlayışıyla uyuşamazlar. İyi ki uyuşmazlar. Uyuşsalar, gökkuşağının renklerine nazaran erkekliğin koyu renklerine boğulmak zorunda kalırdık. Allah geyleri başımızdan eksik etmesin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder