26 Eylül 2012 Çarşamba

PENİS MASAJI VE EGZERSİZLERİ


Latince’de kuyruk anlamına gelen penis erkeklerin vazgeçilmez organlarından biridir. Genelde, birçoğu idrar, üreme için kullanılan penisin bakımına pek dikkat etmezler. Oysa, penis narin bir organdır. Kan damarları bulundurduğu için ve özellikle başı çok hassas olduğu için mastürbasyon yararlı bir harekettir.

Mastürbasyonun dışında; penisi ve hayaları kremle ovmak, banyodayken iyice yıkamak ve vücudun bu bölgesini kıllardan temizlemek bakım açısından önemlidir. Elinizle gün içinde yapacağınız ufak ve dairesel hareketler penise kan gitmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca, pamuklu iç çamaşırları kullanmanız tavsiye edilir.

Birçok erkek ne olacak, biz zaten seks yaptığımızda kaslarımızı çalıştırıyoruz diyebilir. Ama, burada dikkat edilmesi gereken husus korunmadır yahut cinsel yolla bulaşan hastalıklara ve virüslere karşı dikkatli olmaktır. Aykırı bir durum görüldüğünde veya şüphe duyulduğunda hemen doktora gitmek gerekir. Bunun dışında rutin kontroller için de hastaneye uğramak yararlı olacaktır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder