26 Eylül 2012 Çarşamba

JARTİYERİN BÜYÜSÜ


Fransızca bir kelime olan jartiyer, çorapları tutmak amacıyla kullanılmaya başlanmış ve daha sonraki seneleri takiben külotlu çorap, tayt çorap gibi ürünlerin çıkmasıyla kullanım alanı cinselliğe kaymıştır.

Jartiyer genel olarak renkli jartiyer çoraplarıyla birlikte anlam kazanan bir malzemedir. Yuvarlak, iri kalçalarda hayli erotik bir görüntü sergileyen ve cinsel anlamda yatak odasını, sevişmeleri renklendiren ve önemli bir uyarıcı olan jartiyer, kadınların da kendilerini daha ateşli hissetmelerine neden olmaktadır.

Öyle ki, özellikle tüketim düzeyinde siyahın ve dantelin ağırlıklı olarak kullanıldığı bu iç çamaşırı erkeği de baştan çıkartan yegane öğelerden biridir.

Etekli, eteksiz, bel üstünden kalın, bel altından ince, fırfırlı, çiçekli, düz vd. modelleri ve çeşitli renkleri bulunan; satenden dantele, lateksten naylona kadar fiyat fiyat/kalite kalite değişen ürün çeşitliliğiyle her kadının evinde acil durumlar için en az bir adet olması gereken jartiyer; kadın zarafetinin ön plana çıkartılması ve bedeninin kıvrımlarının keşfedilmesi açısından da isabetli bir nesnedir. Topuklu ayakkabı, çizme yahut seksi bir terlikle tamamlandığında dayanılmaz bir etki yaratır. Deneyin memnun kalacaksınız.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder