26 Eylül 2012 Çarşamba

SEKSAPELİTENİN ALLAH VERGİSİ: YOK BÖYLE BİR MARCUS


Bazı erkekler vardır, tabiri caizse on tane olsa on birinciyi de altına sererim dersiniz. İşte, Marcus Schenkenberg de onlardan biri… Tü tü tü… Allah özene bezene yaratmış. O saçların alından gözlere doğru ince ince esişi, çenedeki öpülesi gamzesi, bebeğe çalan yüzü ve sürekli ıslak hayal ettiğiniz baklava göğüsleri… Ah ah dedirten türden…

Soyadını söylemekte zorlanıyorsanız, siz ona kısaca, yatak odası sesiyle ve dudaklarınızı seksice yuvarlayarak ‘‘Marcus, Marco’’ diyebilirsiniz. ‘‘Ela, ela, ela’’… (‘‘Ela’’ burada bir göz rengi değil, Yunanca ‘‘gel’’ anlamına denk düşen bir kelimedir.)

Merak ediyorsanız, tam adı Marcus Lodewijk Schenkenberg van Mierop olan manken 4 Ağustos 1968 İsveç doğumlu… Aynı zamanda, Hollanda vatandaşı… Aslan burcu olan Marcus, köpek gezdiriciliği yaparken tesadüf eseri keşfedilmiş.
Daha sonra; ‘‘Calvin Claine’’ reklamları, podyumlar filan derken hızla yükselmiş. Şimdilerde dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri ki, baştan ayağa kendisini süzdüğünüzde helal olsun, alnının akıyla ekmeğini taştan çıkar yavrum diyorsunuz. Çünkü; giydiği her gömleği, takım elbiseyi, kotu ve ayakkabıyı üstünden fazlasıyla klas şekilde taşıyor ve işini profesyonelce yapıyor. Hatta, Schenkenberg alanıyla ilgili ‘‘Yeni Kurallar’’ adlı bir kitap yazmayı ve ‘‘Vücut Sırları’’ adlı bir ‘‘DVD’’ çıkarmayı da ihmal etmiyor.

Nasıl o kadınların ve geylerin idollerinden biriyse, Pamela Anderson da heteroseksüel erkeklerin ideolü… Öyle ki, Schenberg’in ve Anderson’ın bir dönem ilişkisi bile oldu. Her ne kadar bu birliktelik Marcus’umuzun reklam düzeyinde ününü perçinlese de, o yine iş disiplinine sahip bir isim olarak sektörde saygınlığını korumayı sürdürüyor. Çalışmaya tüm hızıyla devam ediyor. Biz de, kendisine maşallah diyoruz. 

Son olarak; bir de müzik sektörüne bulaşan bu mankenin, 2000 yılında çıkardığı ‘‘La Chica Marita’’ şarkısını dinlemenizi ve göz dolduran klibi izlemenizi de salık veriyoruz. İddiamız büyük… İzlerken eriyeceksiniz!..  










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder