26 Eylül 2012 Çarşamba

VİTALSEKSÜEL KADINLAR İŞ BAŞINDA


Cinselliğin en büyük handikaplarından biri, size sınırsız cenneti vaat etmemesidir. Yaşadığınız çoğu ilişkide tatmin olamama, hayal kırıklığı yaşama, orgazm taklidi yapma, enfeksiyon kapma, istemeksizin hamile kalma gibi facialarla karşılaşma durumunuz bulunmaktadır.

Kadınların başına sıkça gelen olaylardan biri de, karşı tarafın erekte olamamış yahut yarı erekte olmuş cinsel organıyla yüz yüze gelmektir.

Düşünün ki; en güzel çamaşırlarınızı giymişsiniz, en etkileyici kokuları sıkmışsınız ve meme uçlarınız karıncalanmış. Adamda bir sorun var. Terlemiş, mahcup, hafif öfkeli… O anda nasıl davranmalısınız? Görev tanımlamasını yapıyoruz: Vitalseksüel kadın olmak…

O da nedir, yeni bir kadınlık kuralı mı gibi soruları bir kenara bırakın. Yazıyı okumaya devam edin ve siz de vitalseksüel kadın olma yolunda emin adımlarla ilerleyin.

Erkekler ve İtiraf Edilemez Cinsel Sorunları

Erkeklerin birçoğu cinselliği rakıya su katarcasına bire bin katarak anlattıkları için, durumun dışarıdan hiçbir sorun yokmuş gibi algılanması muhtemeldir. Gelin görün ki; baş başa ve çıplak kaldığınız anda, istemeden de olsa eksikler ortaya çıkar. Işıkları söndürmek de fayda sağlamayacaktır. Çünkü; kadınlar erkekte bir sorun varsa, o anda hissetmeye programlı radarlardır. İyi ki, öyledirler. Nitekim, erkeklerin popolarını kaldırıp, ne doktora gitmeye hacetleri vardır ne de olanları kabul edebilecek denli yüreklidirler. O halde, size birtakım sorumluluklar düşüyor hanımlar. Vitalseksüellik anlamında…

Vitalseksüel Kadının Gaz Vermesi

Vitalseksüellik modern zamanlarla birlikte yaşamımıza girmiş, henüz taze bir kavramdır. Vitalseksüeller; pratikle birlikte cinsellik konusunda teorik bilgiye de sahip olan, okuyan, araştıran kadınlardan oluşur. Öyle ki; bir erkeğe nasıl yaklaşılması gerektiğinde de giderek ustalaşan  bu güruh, sorun çıktığında görmezden gelmez, numara yapmaz ya da dişini sıkmaz. Derhal o adamla konuşur, sorunun halledilebileceğini söyler, gerekli bilgileri verir, yeri geldiğinde onu koluna takıp doktora gider. Sertleşme sorunu karşısında panik yaşayan erkeği sakinleştirme kabiliyetine de sahip olan bu kadınlar, özellikle 30-40 yaş aralığında kendi cinselliklerinin de farkına varmış, anatomik değişiklikleri algılayabilen insanlardır.

Cinselliği daha verimli, özgür ve sorunsuz geçirmek istiyorsanız, vitalseksüel kadın olmanızda büyük fayda vardır. Çünkü, öğrenilmiş çaresizliklerle ve alışkanlıklarla seyreden erkek cinselliği doğrultusunda sizin de alacağınız zevk hayli düşecektir. (Türkiye’de cinsel tatmin yaşayan kadın oranının % 30 olması üzücü değil mi?).

Birlikte olduğunuz/olacağınız/evleneceğiniz erkeğin yaş aralığı, cinselliğe bakışı, stresli bir yapıya sahip olup olmadığı, iş ortamındaki çalışma yoğunluğu, sigara ve alkol kullanım oranı şeklindeki bilgileri bir dedektif gibi göz önünde bulundurmanız gerekli... Karşınızdaki adamın -başta sertleşme olmak üzere- cinsel bir problemi varsa, ona şefkatle yaklaşmanız ve kendisini yönlendirmeniz isabetlidir. Tıbbi gelişmelerden ve nereye başvurulacağından tutun da, kullanılan ilaçlara kadar birçok konuda birikime sahip olmalısınız.

Özellikle, 40 yaşın üstündeki kadınları kapsayan bir vitalseksüelliğin yaygınlaştığı görülüyor. (Neden mi? Çünkü, genelde bu yaş aralığındaki kadınlar ve erkekler arasında problem çıkma ihtimali yüksek oluyor. Evlilik yaşının geçmişliği, uzun süreli beraberlikler devreye giriyor).

Bu demek değildir ki, 40 yaşına değin beklemelisiniz ya da evlenilecek beyaz atlı prensi. Şimdiden cinselliğin alfabesini sökmeye davranın. A’dan Z’ye… Kadınlarda görülen rahatsızlıklarla birlikte, erkeklerde görülenleri de inceleyin. Tedavi yöntemlerini öğrenin. İlaçları ve etki kapasitelerini bilin. Doğru kaynaklara başvurduğunuzda, alternatif tıptan yararlanma ihtimaliniz bile bulunmakta… Velhasıl, cinsel yaşam kalitenizi arttırmak elinizde!.. Çağa ayak uydurmak da… Hadi hanımlar iş başına!..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder